Geitenkaas met peperkoek
Hapje met Oost-Vlaamse ingrediënten. #lekkeroostvlaams #doelokaal #oostvlaanderen #streekproducten #korteketen #etenomnooittevergeten
Ingrediënten
- Peperkoek ‘Vondelmolen’
- Geitenkaas met spek ‘De Spiegelhoeve’
- Honing
Instructies
- Snijd de peperkoek in stukken en verkruimel het op een bakplaat. Rooster de peperkoek ongeveer 10 minuten op 150°C. Laat het afkoelen en verkruimel het eventueel nog iets fijner.
- Smeer de geitenkaas in met honing en paneer in de peperkoek.
- Bak de geitenkaas af in de oven op 190°C gedurende 10 minuten.
- Serveer met een salade.
Notities
Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_ en @forking.goodfood op Instagram.
Recept voor @lekkeroostvlaams. Op zoek naar lekkere streekproducten? Neem een kijkje op lekkeroostvlaams.be