Smoked Jalapeño cheddar hotdog
Equipment
- Barbecue Yakiniku Shichirin
Ingrediënten
- 4 broodjes
- 1 avocado
- 1 chilipeper
- 1 rode ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel tabasco
- 1 halve limoen
- 2 tomaten
- 4 Jalapeño Cheddar worsten Atelier François
- 1 eetlepel Sririachasaus
- 2 eetlepels mayonaise
- 100 gram feta
- 2 eetlepels gepofte quinoa
- 100 gram zoetzure rode ui
- 100 gram rucola
- 1 eetlepel azijn
Instructies
- Steek de barbecue aan.
Guacamole
- Maak guacamole door de avocado te prakken. Snijd de rode ui fijn en gebruik de helft ervan voor de guacamole en de andere helft voor de tomatensalsa. Snijd de chilipeper fijn en voeg het toe aan de guacamole samen met de olijfolie, tabasco en het limoensap. Breng op smaak met peper en zout.1 avocado, 1 chilipeper, 1 rode ui, 1 eetlepel olijfolie, 1 theelepel tabasco, 1 halve limoen
Tomatensalsa
- Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de fijngesneden rode ui, een scheut olijfolie en de azijn toe. Kruid met peper en zout.1 rode ui, 2 tomaten, 1 eetlepel azijn
Saus
- Meng de mayonaise met de Sririachasaus1 eetlepel Sririachasaus, 2 eetlepels mayonaise
Afwerking
- Grill de worsten op de barbecue.4 Jalapeño Cheddar worsten
- Snijd de broodjes open en smeer ze in met saus. Voeg de guacamole toe en leg de worst erbovenop. Werk de hotdogs af met feta, gepofte quinoa, zoetzure rode ui en rucola4 broodjes, 100 gram feta, 2 eetlepels gepofte quinoa, 100 gram zoetzure rode ui, 100 gram rucola
Notities
Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_ op Instagram.
Op zoek naar een Shichirin barbecue? www.yakinikugrill.com
Vlees van topkwaliteit geleverd aan jouw voordeur? Éen adres www.atelierfrancois.shop