Belgian Pickles
Equipment
- 1 Bokaal Le Parfait 500 ml
Ingrediënten
- 1/2 bloemkool in roosjes
- 500 gr azijn
- 70 gr suiker
- 200 gr gefermenteerde augurken of augurken uit de winkel
- 100 gr zilveruitjes
- 3 el mosterd
- 2 kl kurkuma
- 1/2 kl gemberpoeder
- 2 kl curry
- 3 el maïzena
Instructies
- Kook de azijn en suiker. Blancheer de bloemkoolroosjes er 2 minuten in.
- Zeef de azijn voeg de mosterd, kurkuma, gemberpoeder en curry toe.
- Meng de maïzena met een beetje water. Giet het bij de azijn en laat het even koken.
- Doe de roosjes met de augurken en zilveruitjes samen in een bokaal en giet de hete saus erover.
- Sluit de pot af en laat ze afkoelen.
Notities
Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_ op Instagram.
Op zoek naar de perfecte startercultuur voor al jouw fermentaties? www.kultured.be