Bekijk dit recept via https://www.avs.be/afleveringen/avs-zomergroeten-150723-a87214 vanaf minuut 38.
Platbrood met lente ui
Ingrediënten
- 250 gram bloem
- 250 gram Griekse yoghurt
- snuifje bakpoeder
- zeezout
- rozemarijn
- lente ui
Instructies
- Meng de bloem met de helft van de Griekse yoghurt, bakpoeder en zeezout.
- Kneed tot het een stevig deeg wordt.
- Meng de fijngesneden rozemarijn en lente uit door het deeg.
- Vorm balletjes, duw ze plat.
- Smeer in met olijfolie en grill op de BBQ.
Notities
Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_ op Instagram.
Wat doe je met de andere helft van de yoghurt? Er staat die de helft van de yoghurt bij de bloem.
Hi Tanja, het is de bedoeling dat je begint met de helft toe te voegen en geleidelijk aan meer toevoegt. Sommige yoghurt is wat lopender dan andere, dus daarom begin je best met de helft.
Veel succes!